vrijdag 20 april 2012

Lang verwachte bijdrage aan Turnhout 2012!

Het is eindelijk zover! Na maanden van tipjes oplichten en spanning opbouwen, presenteren we onze geheel eigen bijdrage aan cultuurjaar “Turnhout 2012”. De bibliotheek stelt voor:

Het Reglement van haar Kortverhalenwedstrijd.

Misschien vindt u dat niet bijzonder prikkelend klinken, maar laat u niet misleiden door het duffe begrip dat “reglement” meestal is: erachter schuilt namelijk onze hoop op veel creativiteit, originaliteit, stijl, inspiratie, ambitie en pure schoonheid in geschriften. Daar houden wij namelijk van. En om dat alles te faciliteren hebben wij onze set van verordeningen, geheel in stijl met het wedstrijdgenre, ingeperkt tot een kortreglement. Kneuterige voorschriften zullen u alvast niet inperken, dus waardoor zou u zich nog laten weerhouden? Het reglement is verkrijgbaar aan elke balie in onze bib, op deze eigenste blog onder het tabblad “KORTVERHALENWEDSTRIJD” of op simpele aanvraag per mail. Wij wensen u veel succes!

affiche Jan Ondertussen houden wij er overigens nog niet mee op verrassingen achter de hand te houden. De promotiecampagne moet namelijk nog een vliegende start krijgen, en de hoofdrol daarin is weggelegd voor een waarlijk knappe affiche. Weet u wel dat wij vermoeden dat die Jan Bosschaert-poster een collector’s item zal worden? Voor een fatsoenlijk grĂ³te preview moet u langslopen in de bibliotheek, niet eens zo’n slecht idee.

Geen opmerkingen: